Ankers Blog

Ankers Blog

About the blog

The blog will mostly be written in Danish (my native language) with sections in English

Reorganisation of web

EnglishPosted by anker Friday, February 02 2007 20:06:42

To make it easier to update the web has some parts been moved to subdomains as Denmark, Norway and Sweden. The names for these domains is the country name instead of www, for instance is Denmark denmark.ankernielsen.dk. Japan has been divided in 8 subdomains named after the 8 regions. Some towns with many pictures has got their own domain as Kyoto, Nagoya and Yamaguchi.

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post10

Reorganisering af web

DanskPosted by anker Friday, February 02 2007 20:01:07
For at holde bedre orden i billeder og gøre det lettere at ændre i billedserier er en del billeder flyttet til egne underområder (subdomainer) f.eks. danske billeder under denmark.ankernielsen.dk. Dette er sket for Danmark, Norge og Sverige samt en lang række steder i Japan, hvor hver af de 8 regioner har fået hvert sit område. Desuden har nogle byer fået sit område - foreløbigt gælder dette Kyoto, Nagoya og Yamaguchi.
  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post9

Mere oversvømmelse Säveåen

Sverige (dansk)Posted by anker Monday, December 18 2006 07:56:06

Flere billeder fra 16 december af Säveåen i Floda, Stenkullen og Partille. Huse og stien langs åen er oversvømmet flere steder.

Se billederne her

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post8

Sejltur Götaelv

Sverige (dansk)Posted by anker Sunday, December 17 2006 23:11:33
Her er billeder fra fredagens sejltur.

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post7

New subdomain for Kyoto Photos

Japan (English)Posted by anker Sunday, December 17 2006 22:50:43

I have made a new subdomain for all the pictures from Kyoto in Japan. It includes 75 places in Kyoto as temples and shrines. You will find the places where all tourist go, but also pictures from many other places, where you can look around without so many other people. Using subdomain looks like an efficient way to organize when you you have many files.

kyoto.ankernielsen.dk

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post6

Mere nedbør

Sverige (dansk)Posted by anker Monday, December 11 2006 19:49:33

I dag er der kommet masser af regn her i Göteborg ca 40mm. Det har betydet endnu større oversvømmelser i Mölndal end da jeg var på tur i går. Togtrafikken Göteborg-Malmø er indstillet på grund af oversvømmelserne i Mölndal. Der må være endnu mere vand i Kvarnfossen end i søndags, se billederne her.

Blog Image

Der findes også link til 4 film nederst på siden filerne er meget store første er 5 MB resten 30Mb, så de bør kun åbnes men en hurtig internet forbindelse.

Der er også varsel om ekstrem vandstand i Säveåen. Det betyder at der er endnu mere vand end det som ses på mine billeder fra slutningen af november.

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post5

Mere oversvømmelser

Sverige (dansk)Posted by anker Sunday, December 10 2006 17:54:28

Tog turen til Mölndal, da det var fint vejr og så på oversvømmelserne langs åen i Ågatan. Den svarer til sit navn. Derefter videre til Kvarnbyen med Kvarnfallet med meget høj vandføring i åen som løber ned fra Stensøen forbi en række gamle fabriksbygninger, hvor vandet tidligere blev udnyttet til at male korn. Højdeforskellen i vandfaldet er 48m.

Billederne findes her. ( More pictures with flooding).

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post4

Oversvømmelse ved Säveåen

Sverige (dansk)Posted by anker Tuesday, December 05 2006 21:48:40

Säveåen går gennem Göteborg kommune med sit udspring øst for byen. Et interessant naturreservat er Säveåens dalgang fra Floda til Lerum, hvor åen løber med skiftende hastighed ud mod havet. Der er mange steder med hurtigt strømmende vand. Et besøg om sommeren kan følges på disse billeder:

Sommerbilleder

Her i slutninen af november var der mange dage med regn. Resultatet var oversvømmelser ved Säveåen og andre steder i Göteborg. Den 26 november tog jeg ud til Stenkullen station og gik ned til åen over markerne. Åen er på dette sted delt i to arme med en lang smal ø i midten af strømmen. Der er en bro over til øen. Der var ganske meget strøm og høj vandstand, men det var muligt at komme over på øen.

Blog ImageMen øen var næsten helt oversvømmet, så det var svært at komme hen til den anden bro for at komme helt over åen. Men det lykkedes. På strækning herfra og op mod Lerum var der flere steder, hvor stien var oversvømmet. Der var ganske stor vandføring i åen. En bro til en ø længere nordpå var også oversvømmet. Der løb meget vand gennem vandfaldene lidt syd for Floda. Her er billederne og sammenlign eventuelt med den anden billedserie, hvor vandføringen var mere normal.

Oversvømmelser

  • Comments(0)//blog.ankernielsen.dk/#post3
Next »